Lid worden

De doelstelling van de VVV is het behartigen en bevorderen van het toerisme. Hierbij is de steun van het bedrijfsleven nodig. In samenwerking met de gemeente Alphen-Chaam en belanghebbenden in de regio, worden voortdurend producten ontwikkeld met het doel de regio voor bezoekers zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Alphen-Chaam is sinds 26 juni 2010 Cittaslow gecertificeerd. Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren. Hier zijn we uiteraard erg trots op en willen dit ook uitdragen.

De VVV geeft alle mogelijke informatie aan inwoners, recreanten en toeristen die het gebied bezoeken. Dit gebeurt op het VVV kantoor in Chaam en via onze website. Veel aandacht wordt gegeven aan het gastheerschap, waarmee de VVV wil bereiken dat de gasten het naar hun zin hebben, zich welkom voelen en graag weer terug willen komen.

Bij het lidmaatschap is een gratis standaardvermelding op de website van VVV Alphen-Chaam inbegrepen. De website geeft de toerist, recreant en toekomstige inwoners de mogelijkheid informatie te verkrijgen over de gemeente en de regio. Zo ziet u dat zowel direct als indirect voordeel behaald kan worden uit een lidmaatschap van VVV Alphen-Chaam. Wilt u extra aandacht aan uw bedrijf geven op de website van VVV Alphen-Chaam, kies dan voor een bannerplek. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het VVV kantoor in Chaam.

In het kort een aantal voordelen van een lidmaatschap bij de VVV:

  • Gratis uw foldermateriaal in het VVV kantoor.
  • Vermelding van uw bedrijf op onze website met doorlink naar uw eigen site.
  • Vermelding op de VVV-app.
  • Een regelvermelding in onze informatiefolder Alphen-Chaam. Deze gratis brochure wordt jaarlijks uitgegeven in een oplage van 3500 exemplaren.
  • Uw bedrijf wordt door de VVV medewerkers extra gepromoot.
  • Jaarlijks wordt u uitgenodigd voor de algemene ledenvergadering, waarbij u als lid invloed kunt uitoefenen op de doelstellingen van de VVV Alphen-Chaam.

De VVV is een vereniging zonder winstoogmerk. Des te meer leden de VVV heeft, des te beter kan zij haar taak uitoefenen. U heeft de VVV nodig en het lidmaatschap van onze organisatie is daartoe de meest aangewezen weg. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het VVV kantoor in Chaam via info@vvvalphen-chaam.nl of via 0161-491812.